Friday, 7 February 2014

PHOTOGRAPHY : The Bear Syndicate Studio Work & Meetup.

Yeay!

Alhamdulillah...

Lepas berbulan2 missAshkeen dok figure out how lah to do this blog if laptop rosak,nak amik gmbar xde camera best,xde editing tools and such..atlast ada group photographers yg sepakat dengan MissAshkeen untuk buat vblog and pictures together!!!

Muka bajet cute.sangat."rolleyes"


Meet The Bear Syndicate, a photography company managed by 4 talented photographers!!!

MissAshkeen excited sgt sebab kerja diorg xdinafikan memang cntik sgt,to me all photographers are very talented,semua gambar lawa2 surely MissAshkeen xkan mampu hasilkan sendiri kan?

But to me,The Bear Syndicate is really special sebab diorg ni are young people yang shared the same views as MissAshkeen : to produce quality and unique materials ( eceh! )



What i like about them adalah kerana  they all are very2 understanding and fun to work with,very commited and most importantly understand what a client needs when working together..

Ye lah,walaupun MissAshkeen bukan client ( it's a jv project) but they understand that MissAshkeen xde creativity for beautiful pictures,all i knw,dari pengalaman sebagai seorang yang suka selfie (vain me hahahah ) and as a model,Missashkeen hanya tau gambar tu lawa bila muka MissAshkeen nampak cantik and bersih..biasalah pompuan..oh yeah n kurus gak hahahahah :P

MissAshkeen dah mcm MummyBear gak ni sebab dok makan2 je sekarang..wpun they wont edit my pictures smpai menipu nmpk kurus cun,tp they made sure that MissAshkeen nampak as pwetty as possible and as natural as how i did my makeup!

My makeup was made up on my own ( ade MakeUp Artiste nak join tak hint2 :P) so bila diorg capture gambar dengan lighting bagai..woahhhh HAPPY HAPPY!! :)

Meet The Bear Syndicate, Syafiq Adnan, Pak Lan ( Azlan ) and Amril Hijaz..lagi seorang ade gak tp MissAshkeen x sempat jumpe lagi..

Our Young and Inspiring Photographers, Syafiq Adnan, Amril Hijaz and Azlan Masli from The Bear Syndicate :)








MissAshkeen and the Bodyguards?? eh?:P

  The Bear Syndicate and MissAshkeen akan bekerjasama untuk menghasilkan materials yang menarik and most importantly meaningful and relevant to the 'market' today..basically MissAshkeen plans to have this blog more on awareness projects, bukan untuk menunjuk harta (xde harta pun ) tapi untuk share whatever good stuff that we could learn together..In Sha Allah :)

Plz add them on Facebook here if u want to view more of their beautiful pictures ya



MissAshkeen suka young talents to work together with,walaupun kitorg semua masih baru tapi MissAshkeen bangga sebab diorg ni berani mencuba dan creative..most importantly diorg ni semua are working fulltime but part time masih rajin nak cari rezeki dalam bidang Photography. Respect! :)

Kitorang try untuk buat meetup every week on Saturday or Sunday either kat KL atau kat Bangi area,sebab nak bincang stuff and workflow..

So far dah 2 project jalan dgn diorg..In Sha Allah akan jumpe lagi and try to produce more interesting projects in the future :) Our other member in the team is Miss Izzah Rahman,a model,host and a businesswomen so wait for our project together nanti ya !

Miss Izzah Rahman,pictures by The Bear Syndicate..Izzah sooo Pretty! :)

Tq The Bear Syndicate,harap lepas ni kita leh collab lagi and produce more fun materials wokey!


Sape yang bully sape ntah,tp yup bila kerja dgn diorg ni akan tergelak je!



Eh nak letak selfie gak!!

Gambar yang tidak cantik diambil sendiri,but waiittt...tunggu The Bears ni amikkan nati :) 




Semua taken by The Bears Syndicate. Wow ade 3D version,this is new MissAshkeen pun baru sedar!Yeay!



So walaupun MissAshkeen leh gak amik gambar sendiri and buat editing sikit2,tapi lega sebab dgn adanya diorg kerja akan jadi lagi senang..both of us are benefiting from this collaboration surely!



Ni separuh kerja diorg,n separuh lg keje MissAshkeen edit sendiri buat collage..see how i managed to save my time?:)
 ( xde lah bully diorg sangat kan! :P)


Alhamdulillah syukur :)

Plz wait for next update on interesting projects and more beautiful ( clean and professional) pictures ya!
Tq The Bear Syndicate! :)


-Miss Ashkeen-

p/s : if u wanna join us,do pm me at shasyikin.corp@gmail.com ya..and this doesnt mean that i will only be working with The Bear Syndicate je,but anyone that shares the same passion as me too,so dont be shy and buzz me aite..in sha Allah,for a brighter future!:) <3