Friday, 7 February 2014

Adam Turns 1!! HAPPY BIRTHDAY!!

Happy Birthday Adam!! :)

Rasanya ni 2nd time MissAshkeen pergi birthday parties utk kids..but this is a special one :)


My couz Adilah ( owner of Poya's Boutique at Bangsar Shopping Centre/Empire) ni dah setahun lebih x jumpe..last jumpa masa wedding couz Doura Suleiman waktu Adilah tgh preggie..


Waktu preggie memang xsempat nak jumpe sebab MissAshkeen  bz skit dengan hal-hal kerja..


Last2 minute sebelum Adilah nk give birth ada pergi Empire tapi Adilah kat area Bangsar lak..


Bila Adam dilahirkan, MissAshkeen xdpt jugak tgk baby Adam (im such a bad aunty!!) sebab dah mula pindah Bangi n bz jugak lah utk menyesuaikan diri dgn environment baru..


So bila Adilah txt n invite datang birthday Adam,mmg excited lah nak pergi sebab nakkkkkkk sgt tgk Adam n masa tu Katrina,adik Adilah pun baru blk dr UK after a year buat Masters.


MissAshkeen terus ajak Adik Yeen ikut sekali sebab Yeen pun dah lama xikut,jauh kat Ara Damansara lak tuh..



mekap session dgn adik Yeen,eh baby Star pun nak join ok :P 

Tambah lagi Missashkeen dah mula demam sikit,risau gak nak drive and lagi takut nak mingle with the babies there :(


On that day,Adilah organised a Beach Theme Party so the kids leh have fun mandi kat swimming pool. Must tell you that place memangggg cantik sgt :)


Oh ohhh.. MissAshkeen pun nak join party Tema Pantai tu,kena pakai bikini kan..nak post gambar gak lah!! :) :) 


Hahaha..panas panass!!:p Real beach party nye gambar dengan Ana..tp 30 thn lps lah kikiki :p Hawt kan kitorg..bikini tuh! :p (iklan kejap,sorry!!!!)


Ok, so the Party starts by 3pm-7pm jadi MissAshkeen g dulu ke Citta Mall nearby sebab hadiah Adam dah dibeli xde wrapper..shopping jap hehehe :P

By the time we reached there,the party has already started and the kids were having fun!

Dapat gak jumpe Adam,alahai hensemnyeeeee lah anak sedare MissAshkeen ni..mata boolat!!!

Adam kena panggil MissAshkeen 'Ende Kak Kin'..perasan kakak lagi hahah..ende stands for aunty in arab,since family kitorg Sharifah Syed..

Handsome kan Adam???? :) tgk mata dia boolat :)

We had fun chatting,and jumpe semua sedara yg dtg..Katrina yang dah lama pun xjumpe makin cantik but makin kecik kurus je,kena makan balik byk2 bagi gemok k Dik :)


my beautiful couz n sis, (l-r : Katrina,Nurul, Adilah n Yeen..that lil boy is too cute nak join gak )





With Fify,our future chef nanti :)

Adam x kenal lagi MissAshkeen,but seronok dapat kenal a new addition in our big family..Alhmdulilah dapat jumpe gak Adam nih..

Adam takut dgn Ende Kin lagi,nangis je tp tangan tu,ewahhhh :P  ahha

Waktu bukak present time nampaknye bapak2 n uncle2 yg excited lebih sebab hadiah utk birthday boy kan,wahhhh banyakkk sgt hadiah Adam dapat,syokk sgt :)


Adam happy dengan toycar dia..Ende Kin cuba nak bermesra ala-ala caring mcm mak heheh..heyy mana tau kan nanti dpt baby boy?:P Nanti tu ntah bile lah ehhhhh

Tunggu eh Adilah,dapat baby girl lak nxt time kita lak yang excited lebih hehehe :P

For Adilah's  lil hero,Adam :) me and my beloved couz,Adilah,xmcm mummy kan nmpk mcm anak dara lg Adilah ni:) 

My aunty Ende Poya dah jadi grandma dah,tp still maintain n awet muda..sayang sgt ende Poya ni,mmg very inspiring to me and byk sgt motivate MissAshkeen!


tgk hidung Sharifah masing2 tajam hahahaha

Dari sakit2 rasa nak demam plan nak g kejap,terus meleret smpai ke malam,makan macam2 konon sebab nak cover sakit tp sbnarnye mmg semua makanan nampak tempting n sedappp sgt..rasa semua tension kot sebab MissAshkeen dok ckp demam2 byk kali tp mulut pot pet non stop hahhaha

Happy dpt jumpe couz sbnarye,lama xjumpe Adilah nih..n Adam,n all :) 

So Happy Birthday Adam,nanti Adam dah besar leh tgk blog Ende Kin ni eh n baca ur 1st ever birthday party ok :)

err..ade birthday party kanak2 lagi invite lah MissAshkeen kengkawan,seronok tgk budak kecik happy2..kalau x dapat tgk arnab kucing je..nak practice timang2 real baby nih hahahahah :P

ok.kisses!
-MissAshkeen @ Ende KakKin-