Wednesday, 19 June 2013

New Boyprennnnn LOL 

No not me!!! hahaha

Stayed up all night doing my sisternye keje then subuh n then by 7am start masak for lunch,n utk adik yin buat bekal g keje..

Then my dad panggil..n he said :

"Kin arnab kamu dh pndai bwk boyren balik nihhhh!!!"

Wahhhh...baru je sebut tht i wanna get a partner for her..pandai dah Tin Tin bwk bakal suami blk umah hahaha!!

Rupenye arnab rumah sebelah..comell nye lah Ya Allah,mata merah n mcm anggora..n really2 jinak pnggil je terus dtg!!

N so i went to return the lil bunny to the owner next door,first time gak jumpe neighbor hw really sweet of them!!! (hello neighbor!)

Nama metot tu TOM,n diorg pggil Tin Tin si Penny rasanya,lantaklh janji happy hehehe..diorg ingat Tin Tin tu stray rabbit..

Xlah,Tin Tin dah biasa x berkurung so bila kat kawasan ni limited space then i simply let her wander around these area..

Sedap je dia berjln2 masuk umah org,now dpt bf baru suka lettew!!!

Dulu Tin Tin dah beranak byk kali tp semua hilang n mati,rasa org curi kot hmmm..so now dpt bwk dia je kat sini n mmg niat nk cr kn dia kwn..

My family suruh cari arnab betina..tp nmpknya Si Tin Tin ni lagiiii pandai hehehe bagus bagus!!

So now Tin Tin dah ada kawan baru,harap diorg akan dating selalu pastu dapat lah kin cucu2 bunnies yg comel-comel yeahhhh!!!!

Kalau x si Tin Tin ni duk depan pintu umah je lah,sama2 tgk tv teman my dad mlm2..baik je budak ni mkn pun main balun je,lagi suka cat food or nasi ikan rebus n so far alhmdulillah mmg sihat..

N yes before u comment,i do feed her with rabbit's food n veges but ths lil princess of mine apparently suka cat foods more than her normal one..but dia healthy so ok lh kn?

Ok..tunggu dia bunting..comeyyyy nyeeee x sabar nk timang cucu yeayyyy!!!!!!!!

Zzzzz..

There's still hope,
MissAshkeen